| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر | |
| فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 284.86 K | ||
| 2 | اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | |
| حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 438.99 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر عملکرد بزغاله های مهابادی | |
| علی امامی، محمدحسن فتحی نسری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، لادن رشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 349.49 K | ||
| 4 | اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار | |
| فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، جلال مدرسی، لادن رشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.77 K | ||
| 5 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار | |
| مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.49 K | ||