کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر | |
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K) | ||
2 | اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | |
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار در جیره بر عملکرد بزغاله های مهابادی | |
علی امامی، محمدحسن فتحی نسری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.49 K) | ||
4 | اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار | |
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، جلال مدرسی، لادن رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K) | ||
5 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار | |
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.49 K) |