صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
-74
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﺑﺮﺧﯽ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سید مهدی رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.52 K)
-73
تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز تفاله خشک چغندر در شرایط برون تنی
مهسا سجادیان، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
-72
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
اسماعیل توانافر، حیدر نعمت زاده سوته
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
-71
ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری، علی نوبخت، علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.75 K)
-70
بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (250.08 K)
-69
بررسی اثرات استفاده از مخلوط گیاهان دارویی نعناع، آویشن و مرزه بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه هایخونی و ایمنی مرغ های تخم گذار
داود بهشتی خواجه، علی نوبخت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.68 K)
-68
مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338 K)
-67
تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.88 K)
-66
مطالعه مقایسه ای استفاده از 4گیاه دارویی دارای خاصیت ضد میکروبی در تغذیه جوجه های گوشتی
سعیده حسنی خورسندی، داود شریفی، علی اکبر خادم، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.99 K)
-65
اثر اسانس ها و پسماند برخی گیاهان دارویی بر بازده رشد و سن از شیرگیری گوساله های هلشتاین
مریم جشاری، احمد ریاسی، امیرحسین مهدوی، محمد خوروش، سعید انصاری مهیاری، مهدی صفاهانی، علیرضا بلندنظر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.49 K)
-64
اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی، امیرحسین مهدوی، احمد ریاسی، علی صادقی سفیدمزگی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.18 K)
-63
اثر سطوح مختلف مخلوط اسانس های گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر تغییرات هیستولوژیک روده کوچک و جمعیت میکروبی روده مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی، امیرحسین مهدوی، احمد ریاسی، علی صادقی سفیدمزگی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (257.89 K)
-62
بررسی اثر عصاره چند گیاه دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک بر کاهش موضعی شدن (کلنیزاسیون) باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه های گوشتی
کریم چعب، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، سعید یخکشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.28 K)
-61
بررسی اثر جایگزینی گیاهان دارویی سیر، نعناع و پیاز، بجای آنتی بیوتیک های مرسوم برای کنترل عفونت باکتری اشرشیاکلی (E. coli) در جوجه های گوشتی
احمد زیار لاریمی، مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی، علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (525.24 K)
-60
اثر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جیره جوجه های گوشتی
حمیدرضا گلوی، مهرداد ایرانی، شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.45 K)
-59
اثر استفاده از گیاهان دارویی جغجغه و کور ( Capparis spinosa and Prosopis farcta) بر عملکرد جوجه های گوشتی
صفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.97 K)
-58
عنوان مقاله: بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (247.63 K)
-57
تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از اعمال محدودیت غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (651.68 K)
-56
بررسی اثر عصاره مرزنگوش، پونه و بابونه بر عملکرد، فراسنجه های خونی و کیفیت تخم در بلدرچین ژاپنی
زهرا محمدزاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، علی رضا بهنامی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (348.97 K)
-55
بررسی تاثیر غلظت های مختلف عصاره هیدروالکلی ترخون بر پاسخ سیستم ایمنی مرغ تخمگذار های لاین در پایان دوره تولید
ناهید سنجری، بهرام شهره، زربخت انصاری پیرسرائی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (456.09 K)
-54
بررسی تجزیه پذیری شکمبه ای برخی گیاهان مرتعی به روش کیسه های نایلونی
مرتضی وقار سیدین، محسن مجتهدی، حمید موسوی اسفیوخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (773.07 K)
-53
بررسی تاثیر افزودن اسانس نعناع و شوید بر روی متابولیت های خونی در بره های نر نژاد کردی
علی توحیدی، رضا راه چمنی، جواد بیات کوهسار، داوود علی ساقی، محمد رباطی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.79 K)
-52
تاثیر افزودن اسانس گیاهان داروئی نعناع و شوید بر مصرف خوراک و شاخص های رشد اسکلتی بره های پرواری
علی توحیدی، جواد بیات کوهسار، رضا راه چمنی، داوود علی ساقی، محمد رباطی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.5 K)
-51
اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه رازیانه بر عملکرد شیردهی گاوهای شکم اول هلشتاین در اوایل شیردهی
پارمیس زاهدی مقدم، محمدرضا ترغیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.63 K)
-50
بررسی اثر افزودن گیاهان دارویی در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
مجید اکبریان تفاقی، محمد خوروش، ابراهیم قاسمی، حسین مکتبی، ابوالفضل ابن علی، علی نرگس خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (480.43 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2