صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
32
-124
مقایسه اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮﯾﻢﮔﻠﯽSalvia mirzayaniiﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
رضا مصدق، سمیه سالاری، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.22 K)
-123
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مراد محمودی بردزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.06 K)
-122
اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی
فریبا برزگر، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (892.97 K)
-121
مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (338 K)
-120
تأثیر افزودن برگ و اسانس دو گونه گیاه دارویی پونه بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور، جواد بیات کوهسار، ابراهیم غلامعلیپور علمداری، سکینه نوری سکینه نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.88 K)
-119
اثر اسانس ها و پسماند برخی گیاهان دارویی بر بازده رشد و سن از شیرگیری گوساله های هلشتاین
مریم جشاری، احمد ریاسی، امیرحسین مهدوی، محمد خوروش، سعید انصاری مهیاری، مهدی صفاهانی، علیرضا بلندنظر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.49 K)
-118
ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس Citrus limon به روش DPPH و تأثیر آن بر چربی های سرم گوسفندان شیری نژاد مغانی 2
علی مجتهدین، آزاده بوستان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.44 K)
-117
اثر سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر پاسخ های ایمونولوژیک مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی، امیرحسین مهدوی، احمد ریاسی، علی صادقی سفیدمزگی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.18 K)
-116
اثر سطوح مختلف مخلوط اسانس های گیاهان دارویی در جیره های حاوی منابع مختلف روغن بر تغییرات هیستولوژیک روده کوچک و جمعیت میکروبی روده مرغ های تخمگذار
اسماء موسوی، امیرحسین مهدوی، احمد ریاسی، علی صادقی سفیدمزگی، مهدی رحیم ملک، حسین حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (257.89 K)
-115
اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.87 K)
-114
مقایسه اثر افزودن پودر و اسانس گیاه دارویی مریم گلی ایرانی با جیره حاوی آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.63 K)
-113
جایگزینی پودر و اسانس گیاه مریم گلی ایرانی با ویرجینیامایسین و بررسی خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.92 K)
-112
ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی، محمدرضا وراثی اردکانی، امین خضری، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.28 K)
-111
تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
غزاله بهرامی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، اکبر سلیمانی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.85 K)
-110
تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدرات های غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro)
الهام جانی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.76 K)
-109
بررسی تاثیر اسانس زنیان (Carum copticum ) بر مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی فرآسنجه های خونی در بزهای مهابادی
نفیسه بهرامی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو، سروه مباشر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.65 K)
-108
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل
نادره خدابخشی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.94 K)
-107
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (699.1 K)
-106
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (662.8 K)
-105
تاثیر ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری، رضا راه چمنی، جواد بیات کوهسار، فاطمه بحری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.13 K)
-104
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش بر باکتری های اصلی ورم پستان در محیط آزمایشگاه
سمیرا نوری، رضا راه چمنی، جواد بیات کوهسار، فاطمه بحری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (486.08 K)
-103
اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.96 K)
-102
تخمین و مقایسه تولید گاز نمونه های خوراکی مکمل شده با اسانس گیاه اوکالیپتوس، جوز بویا و اکلیل کوهی در شرایط آزمایشگاهی
رعنا دلکش، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (408.64 K)
-101
اثرات اسنس زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاش در جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
رامین حبیبی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، زهرا دارابی، سارا شیریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.24 K)
-100
اثر اسانس های گیاهی آویشن و دارچین بر عملکرد،فراسنجه های تخمیری شکمبه و متابولیت های خون گوساله های پرواری تغذیه شده با جیره های حاوی مواد متراکم بالا
علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محسن دانش مسگران، احسان پرند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.02 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2