کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی | |
ستاره خالقی، مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.44 K) | ||
2 | پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K) | ||
3 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.64 K) | ||
4 | پیامد افزودن آنزیم با یا بدون شنبلیله در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا امیدی کوشک قاضی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، منوچهر هاشمی دهقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.36 K) | ||
5 | بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی | |
پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، مهشید ایزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K) |