کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮده ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ستاره خالقی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.44 K)

2 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی، منوچهر هاشمی دهقی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.64 K)

4 پیامد افزودن آنزیم با یا بدون شنبلیله در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا امیدی کوشک قاضی، مختار خواجوی، مصطفی محقق دولت آبادی، منوچهر هاشمی دهقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.36 K)

5 بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، مهشید ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K)