صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، ظاهری وتجزیه پذیری پوسته خارجی سه نوع واریته بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.48 K)
2
اثر واریته و آنزیم فیتاز بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و فسفر قابل هضم ضایعات بوجاری گندم
مژگان مظهری، محمدرضا سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.85 K)
3
بررسی تأثیر ملاس بر ارزش غذایی سیلاژ پسماندهای دو واریته پسته در خراسان رضوی با استفاده از روش in situ
علی صالحی، محمد معصومی، محمد ثوابی، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.95 K)
4
بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده اسیدی موجود در پوسته دانه جو با مقدار تجزیه پذیری ماده خشک در واریته های مختلف
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.34 K)
5
بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.61 K)
6
بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند
شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.93 K)
7
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند
شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)
8
پیش بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی ضایعات بوجاری واریته های مختلف گندم بر اساس ترکیب شیمیایی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.18 K)
9
بررسی انتخاب انفرادی واریته های لاین و آمیخته کرم ابریشم به تفکیک فصول بهار و پاییز
مریم خلیق، احمد طالب زاده اردهانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.74 K)