کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر جایگزینی سطوح مختلف سورگوم سفید بجای ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مرتضی طه یزدی، محسن مسعودی علوی، علی میرزا آقازاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.4 K) | ||
2 | استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات | |
نورمحمد تربتی نژاد، پال موان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.59 K) | ||
3 | مقایسه ساختار مولکولی کربوهیدرات در انواع مختلف غلات (جو، ذرت و سورگوم) با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه | |
حجت قلی زاده، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوآنگ یو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.62 K) | ||
4 | بررسی تأثیر غلات فرآوری شده و خوراک شروع کننده پلت شده با و بدون علوفه بر سن ازشیرگیری، افزایش وزن و خوراک مصرفی گوساله های نر هلشتاین | |
فرید مسلمی پور، اسماعیل گنجی جامه شوران، جلیل قاسمی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.85 K) |