| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر جایگزینی سطوح مختلف سورگوم سفید بجای ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| مرتضی طه یزدی، محسن مسعودی علوی، علی میرزا آقازاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 179.4 K | ||
| 2 | استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات | |
| نورمحمد تربتی نژاد، پال موان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 437.59 K | ||
| 3 | مقایسه ساختار مولکولی کربوهیدرات در انواع مختلف غلات (جو، ذرت و سورگوم) با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه | |
| حجت قلی زاده، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، پی کوآنگ یو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 357.62 K | ||
| 4 | بررسی تأثیر غلات فرآوری شده و خوراک شروع کننده پلت شده با و بدون علوفه بر سن ازشیرگیری، افزایش وزن و خوراک مصرفی گوساله های نر هلشتاین | |
| فرید مسلمی پور، اسماعیل گنجی جامه شوران، جلیل قاسمی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 175.85 K | ||