| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند | |
| شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.93 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سینامیک موجود در ساقه 11 واریته برنج بر قابلیت دسترسی مواد مغذی در گوسفند | |
| شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.93 K | ||