کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.14 K)

2 اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی
حمید رضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمد طاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.14 K)

3 اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر درصد لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن نسبی اندام های لنفی جوجه های گوشتی
حمیدرضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمدطاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.24 K)

4 بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.15 K)

5 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.63 K)

6 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.17 K)

7 استفاده از سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
وحیده صباغی درمیان، حمیدرضا وراثی اردکانی، میثم پورطاهری، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، محمود قزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.87 K)

8 پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی
ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (569.56 K)

9 تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
غزاله بهرامی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، اکبر سلیمانی، حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.85 K)

10 اثرات افزودن یک مخلوط گیاه دارویی بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی، حمید محمدزاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (653.48 K)

11 تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.94 K)

12 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)