صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
اثرات ﭘﻮدر ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎع و آوﯾﺸﻦ و ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.76 K)
2
اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﻧﻌﻨﺎع و ﻣﻮاد اﻓﺰودﻧﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امین دوستی، کامران طاهرپور، جواد نصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.74 K)
3
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (114.88 K)
4
اثر گیاه و اسانس روغنی ترخون (Artemisia dracunculus) و نعناع (Mentha Piperita) بر عملکرد جوجه های گوشتی
قربانعلی صادقی، فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (223.52 K)
5
تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا، علی میرقلنج، پریسا سلیمانی رودی، محمد صدقی، علی طیبی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.05 K)
6
اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی
هادی قربانی، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.54 K)
7
اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
علی جلالی، علیرضا صفامهر، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.17 K)
8
بررسی استفاده از سطوح مختلف نعناع بر روی فاکتورهای مربوط به رشد و خصوصیات لاشه در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (70.57 K)
9
اثر جیره های حاوی نعناع و مواد افزودنی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
امین دوستی، کامران طاهرپور، جواد نصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.62 K)