کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 54

-124 اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﺳﻄﺢ و اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار: دﯾﺪﮔﺎﻫﯽ ﻧﻮ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی شیرﺧﻮار
ﻣﻬﺪی ﻣﯿﺮزاﺋﯽ، ﻣﺤﻤﺪ ﺧﻮروش، ﻏﻼﻣﺮﺿﺎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ، ﻣﻬﺪی ﮐﺎﻇﻤﯽ ﺑﻦ ﭼﻨﺎری، اﺣﻤﺪ رﯾﺎﺳﯽ، حامد بیراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.76 K)

-123 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

-122 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.54 K)

-121 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K)

-120 اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ pH و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪعربی
مقداد زمانی، محسن ساری، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.86 K)

-119 اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و رﻓﺘﺎر ﺟﻮﯾﺪن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻋﺮبی
مقداد زمانی، محسن ساری، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.63 K)

-118 تاثیر مکمل کنسانتره ای بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در اسبچه خزر
سمانه اربابی، تقی قورچی، مجید افشار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

-117 بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز
ایران خدادادی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، محسن ساری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (813.53 K)

-116 تاثیر مکمل های بیوتین کمپلکس B-ویتامین برروی عملکرد گاوهای شیرده
دانیال مودی، مهدی امیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-115 اثر جایگزینی علوفه با کیفیت بالا در نسبت های مختلف کنسانتره به علوفه بر ترکیب شیمیایی و تولید گاز برون تنی جیره های کاملا مخلوط
سمیرا سرورستگار، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.82 MB)

-114 اثر منابع مختلف آهن بر پارامترهای خونی در بره های نر مهربان
نسرین زند، علی عربی، د بهاری، د حاج ولیئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

-113 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

-112 تعیین میزان تجزیه پذیری و قابلیت هضم ارقام مختلف سورگوم
علی اصغر جوان، سیداحمد میر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB)

-111 تعیین ترکیبات شیمیائی علوفه مراتع شور استان گلستان
عباسعلی سلیمانی، محمد حسین اخوت، محمد پاسندی، عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

-110 بررسی تاثیر خوراک شروع کننده آسیاب شده و پلت شده با و بدون علوفه بر روی سن ازشیرگیری و عملکرد گوساله های نر هلشتاین
جلیل قاسمی نژاد، نور محمد تربتی نژاد، علی خسروی، روح اله موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.02 K)

-109 تعیین ارزش غذایی علوفه گونه های غالب ماشک مراتع استان کردستان
حمید نمکی، صالح صالحی، رحمن این عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

-108 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری، تقی قورچی، طیبه ابراهیمی، مرتضی خمیری، عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

-107 بازنگری حضور علوفه در خوراک آغازین گوساله های شیر خوار: اهمیت ترکیبات فلاونوییدی بر شاخص های رشد گوساله های هلشتاین
سید محمد جواد یعقوبی، حمیدرضا رحمانی، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-106 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی علوفه سیب زمینی ترشی در مراحل مختلف برداشت
حسن فضائلی، کیوان کرکودی، مرتضی عرب نصرت آبادی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.47 K)

-105 ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی علوفه تازه و سیلو شده ذرت بهاره و آفتابگردان
الهه مفاخر، موسی مسکرباشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، جمشید یقایی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.31 K)

-104 بررسی وضعیت پرورش گوسفند نژاد کرمانی در شهرستان شهربابک
سبحان قاسمیان، ناصر امام جمعه کاشان، محمد مرادی شهر بابک، عبدالرضا صالحی، حسین مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.79 K)

-103 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان، محسن رمضانی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.04 K)

-102 اثر علوفه یونجه در جیره آغازین بر عملکرد و رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار تغذیه شده با الگوی شیر کاهش تدریجی
حسین امیدی میرزائی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، ابراهیم قاسمی، مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.03 K)

-101 بررسی اثر تغذیه گیاه کما بر فراسنجه های شکمبه در گوسفند
مرضیه حاج محمدی، رضا طهاسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.6 K)

-100 بررسی دلایل سیر نزولی جمعیت گله گاومیش ها و راهکارهای تقویت آن در جنوب آذربایجان غربی
ثریا واحدی، تیمور تنها قزلی، حمیدرضا میرزائی، احد گل قاسم قره باغ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (552.45 K)