کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺎﻧﺎن اﻟﯿﮕﻮﺳﺎﮐﺎرﯾﺪﻫﺎی دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ ﻣﺨﻤﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
ملیحه قاسمیان، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.12 K)

2 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف دانه زنیان بر خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
طاهره رشیدی مجد، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، مرتضی ممویی، مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 تاثیر سطوح مختلف ویتامین Eو سلنیوم معدنی بر خصوصیات کیفی و اسیدهای چرب تخم مرغ در مرغ های تغذیه شده با دان کتان
ح ملک محمدی، ف شریعتمداری، س.ع حسینی، م. ا. کریمی ترشیزی، ا.ر خیرخواه، م محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.86 K)

4 بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف
احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

5 بررسی اثرات پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر گوشتی
کیوان شهسواری، فرید شریعتمداری، سید عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

6 بررسی خصوصیات کیفی الیاف پوششی بزهای بومی استان سیستان و بلوچستان
مهناز صالحی، راضیه هزاره مقدم، ملیحه کمال پور، بهرام طف ا..نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.8 K)

7 تأثیر گیاهان دارویی شنبلیله و سیر در جیره بر کیفیت تخم مرغ مرغ های تخم گذار
محمد معتمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.74 K)

8 تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.13 K)

9 تاثیر عمل آوری کنگر با افزودنی های مختلف بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی
محسن رضایی، داریوش علیپور، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.63 K)