اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (288.63 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ داﻧﺸﮕﺎه رازی ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر و داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه رازی
چکیده
کلیدواژه ها