کلیدواژه ها = پلی اتیلن گلیکول | ||
تعداد مقالات: 27 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ؛ ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی؛ ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.63 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن | |
مرتضی حسینی غفاری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ سید علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمد هادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.95 K) | ||
3 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن | |
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ سیدعلیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمد هادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.96 K) | ||
4 | اثر ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ و ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
علیرضا سقائی؛ ایوب بدرزاده؛ شعله هوشیار؛ داریوش شکوری؛ بهمن نوید شاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.98 K) | ||
5 | اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K) | ||
6 | اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند | |
ناهید آقا محمدی؛ فردین هژیری؛ داریوش علیپور؛ سید یاسرالدین موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.12 K) | ||
7 | اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺳﻨﺠﺎبی | |
ناهید آقامحمدی؛ فردین هژیری؛ داریوش علیپور؛ سید یاسرالدین موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.14 K) | ||
8 | تاثیر پلی اتلین گلیکول بر روی پارامتر های هضمی تفاله انگور قرمز با استفاده از روش تولید گاز | |
سمیه بخشی زاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.09 K) | ||
9 | دیدگاه جغرافیای اقتصادی به استفاده از پسماند پسته در خوراک دام با وجود تانن | |
یوسف هاشمی؛ رضا اسمعیلی؛ ناهید زمانی نژاد؛ علیرضا حمیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.27 K) | ||
10 | بررسی تاثیر پلی اتیلن گلیکول و اوره افزوده شده به تفاله انگور سفید سیلو شده بر pHمایع شکمبه و فعالیت جویدن گوسفندان نر نژاد ماکو یی | |
اسکندر علیزاده؛ رسول پیر محمدی؛ قادر منافی آذر؛ سراین رزاق زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.03 K) | ||
11 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
امیر رضا صفایی؛ حسن فضائلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
12 | اثر پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر قابلیت هضم برگ بلوط (.Quercus spp) در گوسفند و بز | |
مصطفی یوسف الهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.66 K) | ||
13 | ارزیابی همبستگی دو روش (درون تنی و برون تنی) درتعیین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پوش کشمش فرایند شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره | |
لاله انگجی؛ منوچهر سوری؛ محمد مهدی معینی؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.03 K) | ||
14 | تعیین اثر غیرفعال کردن تانن های متراکم علوفه خشک اسپرس بر توزیع نیتروژن در دیواره سلولی و قابلیت دسترسی نیتروژن | |
حامد خلیل وندی بهرورزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.88 K) | ||
15 | تاثیر استفاده از مقادیر مختلف سیلوی تفاله انگور واریته سفید عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول در جیره گوساله های پرواری هلشتاین | |
مصطفی هناره؛ رسول پیر محمدی؛ سراین رزاق زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.33 K) | ||
16 | اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده | |
امیر مختارپور؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.63 K) | ||
17 | بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر گوارش پذیری پسمانده های چهار واریته پسته در خراسان (رضوی) | |
علی صالحی؛ مصطفی یوسف الهی؛ رحمت الله حق پرور؛ مسلم مسلمی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.22 K) | ||
18 | بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم برگ کهور ایرانی (Prosopis Cinaria) در استان کرمان | |
مسلم مسلمی نیا؛ مصطفی یوسف الهی؛ هرمز منصوری؛ علی صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.65 K) | ||
19 | تأثیر پلی اتیلن گلیکول بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم دانه خلر | |
وحیده رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.76 K) | ||
20 | اثر سود، پرتو و پلی اتیلن گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.15 K) | ||
21 | اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند | |
ناهید آقامحمدی؛ فردین هژبری؛ داریوش علیپور؛ سید یاسرالدین موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.33 K) | ||
22 | اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی | |
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K) | ||
23 | اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر متابولیت های خون،تولید و ترکیب شیر بزهای سائن | |
مرتضی حسینی غفاری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمدهادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.17 K) | ||
24 | اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سائن | |
مرتضی حسینی غفاری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمدهادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.23 K) | ||
25 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار | |
مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.49 K) |