اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سائن
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (77.23 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
3استاد گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
4دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه صنعتی اصفهان
5استادیار گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
6دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها