نویسنده = علیرضا وکیلی
تعداد مقالات: 39

1 ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.3 K)

2 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
عباس افقهی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.28 K)

3 ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.65 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺳﻠﻮﻟﻮﻟﯿﺘﯿﮏ در ﺷﮑﻤﺒﻪ
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر؛ شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.94 K)

5 اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات ﻏﯿﺮﻓﯿﺒﺮی در ﺟﯿﺮه ﻗﺒﻞ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در ﺑﻌﺪ از زایش
روشنک جعفری جعفر پور؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.78 K)

7 طول دوره خشکی و غلظت کربوهدرات های غیرالیافی جیره های دوره انتقال برفعالیت فولیکولی گاوهای شیری هلشتاین در دوره بعد از زایش
روشنک جعفری جعفرپور؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

8 تاثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز تفاله خشک چغندر در شرایط برون تنی
مهسا سجادیان؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

9 پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش
محمد امین مهرجردی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.96 K)

10 تشخیص اندومتریت در گاوهای شیری هلشتاین به وسیله درجه بندی ترشحات رحمی و تاثیر آن بر فاکتورهای تولیدمثل
سجاد دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.57 K)

11 تاثیر مقادیر مختلف آفلاتوکسین B1 بر فراسنجه های تولیدگاز، تخمیر و هضم شکمبه در شرایط برون تنی
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.2 K)

12 تاثیر جاذب های آلومینوسیلیکاتی بر تولید و ترکیبات شیر و غلظت آفلاتوکسین M1 شیر گاوهای شیرده هلشتاین
محسن مجتهدی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.3 K)

13 اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت در شرایط برون تنی
هادی قربانی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.54 K)

14 تاثیر مکمل نمودن موننسین و اسانس های گیاهی در جیره بر تغییرات روزانه PH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه گاوهای نر هلشتاین
بهزاد خرمی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.81 K)

15 تأثیر اسانس های گیاهی بر بار اسیدی مایع شکمبه گوسفند در شرایط برون تنی
غزاله بهرامی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ اکبر سلیمانی؛ حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.85 K)

16 تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدرات های غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro)
الهام جانی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.76 K)

17 تأثیر اسانس برخی از چاشنی ها و دانه گیاهان دارویی بر فراسنجه های تولید گاز علف خشک یونجه در شرایط آزمایشگاهی
مهسا سجادیان؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ حسین جهانی عزیز آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.14 K)

18 برآورد اثرات سطوح مختلف ملاس بر روی کنتیک تجزیه پذیری، انرژی خالص برای شیردهی، تجزیه پذیری ماده خشک آزمایشگاهی و انرژی قابل متابولیسم بوته سیب زمینی سیلو شده با استفاده از تکنیک تولید گاز
حسین راست پور؛ عباسعلی ناصریان؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.71 K)

19 اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز
سعید فدایی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K)

20 اثر اسانس های گیاهی رازیانه، کاج و اکالیپتوس بر فراسنجه های تولید گاز خوراک های دانه ای در شرایط آزمایشگاهی
سارا ساکی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.23 K)

21 تاثیر خوراک های حاوی روغن سیر، پودر زردچوبه یا موننزین بر pH، غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه و برخی از متابولیت های پلاسمای خون بره های نر بلوچی
علی اکبر حجت پناه منتظری؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.18 K)

22 تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی
فرشته علی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ هادی ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.19 K)

23 بررسی فعالیت فیتازی باکتری های بی هوازی شکمبه در شرایط برون تنی
لیلا نکوئی؛ رضا مجیدزاده هروی؛ علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (689.47 K)

24 بررسی اثرات مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه پروتئین تجزیه پذیر به غیر تجزیه پذیر شکمبه ای بر روی تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیرده
مصطفی آسیائی پور؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (689.59 K)

25 تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتری های شکمبه ای سلولولیتیک در گاو های شیرده
مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ محمد میرزایی؛ عباس علی ناصریان؛ علیرضا وکیلی؛ شاهرخ قوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.54 K)