ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (278.65 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، داﻧﺸﮑﺪه ی ﮐﺸﺎورزی، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
چکیده
کلیدواژه ها