نویسنده = جواد فلاحتی زو
تعداد مقالات: 3

1 ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ی ﮐﻠﺰا در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.3 K)

2 ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﯾﻮﻧﺠﻪ ی ﺧﺸﮏ و ﭘﻮدر ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ روش ﻧﻮﯾﻦ ﺑﺮون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.65 K)

3 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین یونجه ی خشک و پودر ماهی به روش نوین برون تنی
جواد فلاحتی زو؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.51 K)