کلیدواژه ها = روغن ماهی | ||
تعداد مقالات: 45 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL | |
محسن امیدی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
محمد کاملی؛ بهنام کریمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ محسن امیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.13 K) | ||
3 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن | |
مرتضی حسینی غفاری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ سید علیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمد هادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.95 K) | ||
4 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن | |
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمد خوروش؛ سیدعلیرضا وکیلی؛ بهزاد خرمی؛ محمد هادی اعظمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.96 K) | ||
5 | اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و روﻏﻦ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺿﺪاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری | |
مهدی نوری جو جاده؛ رسول پیر محمدی؛ یدالله چاشنی دل؛ اسماعیل توانا فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.37 K) | ||
6 | بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی | |
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.72 K) | ||
7 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای | |
زمان رستم نژاد؛ یدالله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ حامد شهابی؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.03 K) | ||
8 | اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی | |
امین هژیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ امیر اکبری افجانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.39 K) | ||
9 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎد | |
امین هژیری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ امیر اکبری افجانی؛ علی امامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.44 K) | ||
10 | تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب داﺧﻞ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪای ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی | |
سعید زﯾﻨﺪﯾﻨﯽ؛ مهدی گنج خانلو؛ میر حسین نجفی؛ داریوش فخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.22 K) | ||
11 | اثر تغذیه ای روغن ماهی بر خصوصیات حرکتی اسپرم اسبچه خزر | |
علی خردمند؛ احمد زارع شحنه؛ هوشنگ نوری؛ مجید افشار؛ محمدعلی جلالی؛ احمدرضا محمدی؛ فائزه صادق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.9 K) | ||
12 | اثر مکمل روغن سویا و روغن ماهی برقابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بزهای مهابادی | |
داریوش فخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد مرادی شهر بابک؛ میرحسین نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB) | ||
13 | تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری | |
طاهره خادمی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ محمدحسین شهیر؛ مصطفی حاجی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
14 | بررسی اثر مکمل روغن ماهی و نوع علوفه بر عملکرد گوساله های نر هلشتاین | |
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB) | ||
15 | بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل | |
حامد شهابی؛ یدالله چاشنی دل؛ زمان رستم نژاد؛ هادی محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (913.74 K) | ||
16 | اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر سیستم ایمنی همورال در جوجه گوشتی | |
شقایق زارع زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی قیصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.29 K) | ||
17 | اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر عملکرد رشد جوجه گوشتی | |
شقایق زارع زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی قیصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (160.64 K) | ||
18 | اثر کروم آلی و روغن ماهی برعملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین در دوره انتقال | |
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB) | ||
19 | بررسی سیستم ایمنی سلولی هنگام مصرف مقادیر مختلف روغن ماهی در جوجه گوشتی با استفاده از تزریق هیتوهماگلوتینین | |
شقایق زارع زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی قیصر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB) | ||
20 | اﺛﺮات ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺮه ﺑﺮون ﺟﻮان Acipenser persicus | |
ﻣﺤﻤﺪرضا اﯾﻤﺎﻧﭙﻮر؛ رضا اسعدی؛ مسعود اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.07 K) | ||
21 | اثر دو منبع روغن ماهی و آفتابگردان و سطوح مختلف ویتامین A و E بر غلظت ویتامین های A و E زرده تخم مرغان تخمگذار | |
حبیب اقدم شهریار؛ سعید چکانی آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.11 K) | ||
22 | اثر استفاده از سطوح مختلف پودر دارچین و روغن ماهی بر پارامترهای بیوشیمیائی خون در جوجه های گوشتی | |
زینب مرادی؛ نظر افضلی؛ آرش امیدی؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (159.34 K) | ||
23 | تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار | |
احد اصغری؛ محمود رادفر؛ کامبیز شفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.77 K) | ||
24 | بررسی اثر دما محیط روی عملکرد و ترکیب اسید چرب درعضله ران جوجه ها گوشتی | |
یاسر غفرانی ایوری؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی سعادتمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.94 K) | ||
25 | بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن | |
مصطفی سعادتمند طرزجان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ یاسر غفرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.42 K) |