بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (385.42 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
2دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
3استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
4دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها