نویسنده = فرید شریعتمداری
تعداد مقالات: 64

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.7 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار
سجاد دهقان؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.83 K)

3 اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)

4 اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم محمدامینی؛ عبداله حسینی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.35 K)

5 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.41 K)

6 اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K)

7 ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه
حمیدرضا همتی متین؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.92 K)

8 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته جمیلی؛ مسعود دیدارخواه؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.45 K)

9 ﺗﺄﺛﯿﺮ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺎ دو ﺷﮑﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﭘﻮﺷﺶ دار و بی پوشش بر ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﯿﺰان اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﺴﻔﺮ ﻓﯿﺘﺎﺗﻪ در جوجه های گوشتی
مهدی صوری ایرد موسی؛ فرید شریعتمداری؛ امیر محمد کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.34 K)

10 تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری؛ هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

11 تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری؛ هما آراک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

12 اثر تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مصطفی محسنی ماهانی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.03 K)

13 اثر زمان حذف مکملهای ویتامینی و معدنی بر عملکرد رشد و اقتصادی جوجه های گوشتی
سیامک سیاه پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری؛ فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.16 K)

14 اثر دما و چربی های اشباع و غیر اشباع روی استحکام استخوان ها در جوجه گوشتی
یاسر غفرانی ایوری؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.79 K)

15 بررسی اثر نوع چربی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
یاسر غفرانی ایوری؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.52 K)

16 استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ فرید شریعتمداری؛ جواد حسینی؛ هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.35 K)

17 اثر روی آلی و غیرآلی بر کیفیت پوسته تخم مرغ و استخوان مرغ های تخمگذار صنعتی تحت تنش حرارتی
مریم مرادی نژاد؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.76 K)

18 تاثیر گلوتن مایع بر کیفیت تخم مرغ
مینا حسن زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.18 K)

19 تاثیر خیساب بر مرفولوژی روده کوچک مرغ های تخمگذار LSL
مینا حسین زاده؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.79 K)

20 بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی؛ فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K)

21 بررسی اثرات نوع چربی به همراه امولسیفیه کننده ها بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.81 K)

22 مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی؛ فرید شریعتمداری؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K)

23 اثرات آنزیم، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
محمد فاضلی نسب؛ فرید شریعتمداری؛ عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.26 K)

24 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.48 K)

25 بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.15 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه