ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (437.7 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣدرس تهران
2ﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس ﺗﻬﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها