ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (376.45 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﻣﺪرس داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻤﯽ ﮐﺎرﺑﺮی ﺻﺘﻌﺖ ﻏﺬای ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎم
2اﺳﺘﺎدﮔﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
3اﺳﺘﺎدیارﮔﺮوه ﭘﺮورش و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
چکیده
-
کلیدواژه ها