بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (153.25 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مسعود پلنگی؛ 2وحید رضایی پور؛ 2مهرداد ایرانی؛ 3فرشته جمیلی؛ 4فرید شریعتمداری؛ 4محمدامیر کریمی ترشیزی
1دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی
2استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
4استاد و استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها