مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (369.56 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه طیور گروه پرورش و مدیریت تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
2دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه طیور و دانشیار گروه پرورش و مدیریت تولید طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
3عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
کلیدواژه ها