کلیدواژه ها = پراکسیداسیون
تعداد مقالات: 7

1 اثر اسید کاپروئیک و زرده تخم مرغ بر پراکسیداسیون لیپید های اسپرم قوچ پس از 96 ساعت ذخیره سازی در 4ᵒc
محمد عطائی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

2 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ حمید غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی؛ فرید شریعتمداری؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K)

4 تاثیر غلظت های مختلف عصاره مرزه سهندی و مرزه ماکرانتا بریکپارچگی غشای پلاسمایی و میزان پراکسیداسیون لیپید اسپرم منجمد– یخ گشایی شده گاو
رقیه شهباز زاده؛ حسین دقیق کیا؛ ایرج اشرفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.1 K)

5 تأثیر تزریق سطوح مختلف دگزامتازون بر عملکرد، میزان مواد مغذی و پراکسیداسیون بدن جوجه های گوشتی
پیمان رستم زاده؛ فرهاد فرخی اردبیلی؛ محسن دانشیار؛ کاوه رحمانی فرح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.11 K)

6 اثر نانو اکسید روی بریکپارچگی، پراکسیداسیون لیپیدی غشای پلاسمایی اسپرم قوچ مغانی
جلیل حیدری؛ جمال سیف دواتی؛ حسین محب الدینی؛ رضا سید شریفی؛ حسین عبدی بنمار؛ حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.18 K)

7 تاثیر غلظت های مختلف از کوئرسیتین بر پارامترهای اسپرمی در بز مرخز
احسان شهبازی فر؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سیدرضا هاشمی؛ فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80 K)