تاثیر غلظت های مختلف عصاره مرزه سهندی و مرزه ماکرانتا بریکپارچگی غشای پلاسمایی و میزان پراکسیداسیون لیپید اسپرم منجمد– یخ گشایی شده گاو

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (410.1 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
2دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
3دانشجوی دکتری گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده
کلیدواژه ها