کلیدواژه ها = اسیدهای چرب
تعداد مقالات: 31

1 اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ دان ﮐﺘﺎن در ﺟﯿﺮه ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺑﺮﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده
محمدرضا هاشمی؛ محمدجواد آگاه؛ علیرضا پایدار؛ بهمن ایلامی؛ امان اله صلح جو؛ محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.82 K)

2 تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮبn-3 و 6-n در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﭼﺮﺑﯽ اﺷﺒﺎع دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻣﻬﺎﺑﺎدی
داریوش فخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن ابراهیمی؛ میر حسین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.62 K)

3 بررﺳﯽ اﺛﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﭘﺮواری
چنگیز خشگوا؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.24 K)

4 زمان مصرف خوراک، دانشی چندگانه در بوم شناسی نشخوارکنندگان: اسیدهای چرب شیر و بخش بندی نیتروژن
اکبر نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

5 تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی
زهرا خدادادی؛ محسن ساری؛ یونس اولادشنبه؛ علی آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

6 مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

7 تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری
طاهره خادمی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ محمدحسین شهیر؛ مصطفی حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

8 اثر افزودن موننسین به جیره گاوهای شیری و تاثیر آن بر نسبت اسیدهای چرب فرار و پارامترهای تخمیری شکمبه
ا احمدپور؛ م زرین؛ س پارسایی؛ ع صالحی منش؛ س امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

9 اثر متقابل نسبت اسیدهای چرب ضروری با ویتامین E بر رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین فصیحی؛ محمد خوروش؛ محسن حسینی؛ ابوالفضل این علی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

10 تاثیر استفاده مستقیم کشت های زنده باکتریایی برفراسنجه های تخمیری شکمبه ای در شرایط In Vitro
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم؛ رشید صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

11 بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی
سحر پارسا نسب؛ فرشاد زمانی؛ جواد پوررضا؛ مصطفی فغانی؛ حسن جهانبازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

12 پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش
محمد امین مهرجردی؛ علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.96 K)

13 مقایسه اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر خصوصیات کیفی، پراکسیداسیون چربیها و ترکیب اسیدهای چرب تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط
مازیار محیطی اصلی؛ فرید شریعتمداری؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.56 K)

14 تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار
احد اصغری؛ محمود رادفر؛ کامبیز شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.77 K)

15 تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی؛ احمد میرهادی؛ اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.65 K)

16 تعیین ترکیب لیپیدی اسپرماتوزوآ در قوچ
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ فاطمه قاضیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.47 K)

17 تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
حسن علیعربی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ زهرا زمانی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ شهاب بیشه سری؛ مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.54 K)

18 بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن
مصطفی سعادتمند طرزجان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ یاسر غفرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.42 K)

19 اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم
مصطفی سعادتمند طرزجان؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ یاسر غفرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.78 K)

20 اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب n-3بر کیفیت اسپرم گوسفند زندی پس از انجماد و ذوب
آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ روزبه اربیلی؛ مهدی انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.02 K)

21 تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب n-6/n-3بر سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار
جواد آرشامی؛ محمدرضا باسامی؛ محمد پیله ور؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.56 K)

22 اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور؛ جواد آرشامی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.03 K)

23 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

24 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

25 اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.45 K)