اثر تغذیه دوره ای جوجه های گوشتی با منابع امگا-3 ( روغن ماهی و روغن کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و مقدار کلسترول و تریگلیسرید سرم

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (382.78 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
2دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
3استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
4کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها