تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (450.54 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1حسن علیعربی؛ 1محمدمهدی طباطبایی؛ 2زهرا زمانی؛ 1پویا زمانی؛ 1خلیل زابلی؛ 2شهاب بیشه سری؛ 3مهناز شادروح
1اعضاء هیئت علمی
2دانشجوی کارشناسی ارشد
3کارشناس گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلیسینا همدان
چکیده
کلیدواژه ها