کلیدواژه ها = in vitro
تعداد مقالات: 14

1 تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K)

2 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

3 تاثیر استفاده مستقیم کشت های زنده باکتریایی برفراسنجه های تخمیری شکمبه ای در شرایط In Vitro
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم؛ رشید صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

4 تعیین حجم گاز تولید شده، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی تفاله زیتون عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا در روش in vitro
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

5 تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro
جواد بیات کوهسار؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا رضایی مکرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.21 K)

6 تاثیر عمل آوری تفاله شیرین بیان با سود، اسید و آنزیم بر فراسنجه های تخمیر در شرایط in vitro
محمد جواد خلیفه؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ نسرین رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.79 K)

7 ارزیابی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی دانه گاودانه به روش in vitro
وحید رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.82 MB)

8 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی؛ مریم بداغی؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

9 بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

10 تعیین قابلیت هضم جیره و مقدار کل اسیدهای چرب فرار به روش in vitroدر اثر استفاده از مکمل اوره و گوگرد
حسن علیعربی؛ محمدمهدی طباطبایی؛ زهرا زمانی؛ پویا زمانی؛ خلیل زابلی؛ شهاب بیشه سری؛ مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.54 K)

11 تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری ( ساکارز و نشاسته) بر مدل first-order ناپدید شدن الیاف غیر محلول در شوینده خنثی در چند ماده خوراکی به صورت in vitro
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.34 K)

12 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی؛ بهروز نجف نژاد؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K)

13 اثر جایگزینی پسماند قارچ آسپرژیلوس نایجرپس از استحصال اسید سیتریک بر روی قابلیت هضم جیره بر پایه علوفه در شرایط آزمایشگاهی
علیرضا کرمپور؛ وریا ناصری؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.76 K)

14 تاثیر بیوتین بر روند تخمیری جلبک آزولا (Azolla Pinnata) با استفاده از تکنیک In vitro و In situ
کریم فلکیان؛ عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.79 K)