اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ دان ﮐﺘﺎن در ﺟﯿﺮه ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺑﺮﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (285.82 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی وﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن ﻓﺎرس
2ﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
چکیده
-
کلیدواژه ها