ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (278.03 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﺳﺎری، ﻣﺎزﻧﺪران
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ساری, مازندران
3ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری، ﺳاری, مازندران
4داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎبع طبیعی ساری, ساری, مازندران
5ﻣﺪرس ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﻣﺆﺳﺴﻪ آﻣﻮزش ﻋﺎﻟﯽ ﭘﯿﻮﻧﺪ، ﻗﺎﺋﻤﺸﻬﺮ، ﻣﺎزﻧﺪران
چکیده
کلیدواژه ها