مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (354.92 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدﯾﺲ، ابوریحان دانشگاه تهران
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دام و ﻃﯿﻮر، ﭘﺮدیس ابوریحان دانشگاه تهران
چکیده
-
کلیدواژه ها