ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﺋﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ ﮔﺬار، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی خون و صفات کیفی تخم مرغ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (376.3 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺶآﻣﻮﺧﺘﮕﺎن ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه رازی ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
2داﻧﺸﯿﺎر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه رازی کرمانشاه
چکیده
-
کلیدواژه ها