اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (321.65 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
2ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
چکیده
-
کلیدواژه ها