صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ
تعداد مقالات:
10
1
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم
سعیده مددلو؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.65 K)
2
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎت روی و ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی گوﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
اسلام نوروزی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.44 K)
3
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و برخی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سهیل یوسفی؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.98 K)
4
ﺗﺎﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ و ﻣﺨﻠﻮط ﭼﺮﺑﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ و ﺣﯿﻮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.26 K)
5
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وجیهه نیکوفرد؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.34 K)
6
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻣﺲ ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ آﺳﯿﺖ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سینا پیوستگان؛ امیر طلاطپه؛ پرویز فرهومند؛ رسول شهروز؛ نگین دلفانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.16 K)
7
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﭘﻼس و اسانس آویشن بر ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
علی احمدعلوقطبی؛ مریم نظری؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (501.03 K)
8
ﺗﺎﺛﯿﺮ دو ﻧﻮع ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ (ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ و ﺑﯿﻮﻣﯿﻦ-اﯾﻤﺒﻮ) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ آﺳﯿﺖ ﺳﺮﻣﺎﺋﯽ
ع. خطیب جو؛ ک. کریمی؛ ع. رنجبر؛ ف. فتاح نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
9
ﺗﺎﺛﯿﺮ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C و ﻋﺼﺎره ﻫﺎی ﮔﻞ ﮔﺎوزﺑﺎن و اﺳﻄﻮﺧﻮدوس ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺳﺘﺮس ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ع. خطیب جو؛ م. نعمتی؛ ح. کرمانشاهی؛ ک. رنجبر؛ ف. فتاح نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
10
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مسلم باشتنی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.06 K)