ﺗﺎﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ و ﻣﺨﻠﻮط ﭼﺮﺑﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ و ﺣﯿﻮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (365.26 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ، داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
2ﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ، داﻧﺸﮕﺎه اروﻣیه
چکیده
-
کلیدواژه ها