اﺛﺮ ﻗﺎرچ Phanerochaete chrysosporium در ﺑﻬﺒﻮد ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﺎک اره ﺗﻮﺳﮑﺎ ﺑﺎ FT-IR
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (362.97 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ رﺷﺘﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
2ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردبیلی
3هیات ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻣﺮﺗﻊ و آﺑﺨﯿﺰداری، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ،
4ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
5ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه مرتع و آبخیزداری، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
6هیات ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه زﯾﺴﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردﺑﯿﻠﯽ
چکیده
کلیدواژه ها