نویسنده = جمال سیف داواتی
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮ ﻗﺎرچ Phanerochaete chrysosporium در ﺑﻬﺒﻮد ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﺎک اره ﺗﻮﺳﮑﺎ ﺑﺎ FT-IR
مهناز بیات؛ ﻓﺮزاد ﻣﯿﺮزاﯾﯽ آﻗﺠﻪ ﻗﺸﻼق؛ ﻣﻌﺮاج ﺷﺮری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی؛ اسدالله اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.97 K)

2 تجزیه بیولوژیکی خاک اره صنوبر با قارچ Pleurotus ulmarius جهت استفاده به عنوان خوراک نشخوارکنندگان
مهناز بیات؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ معراج شرری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی؛ محمدجواد عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.3 K)

3 تاثیر قارچ Pleurotus ulmarius بر ارزش غذایی خاک اره توسکا جهت استفاده به عنوان خوراک نشخوارکنندگان
مهناز بیات؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ معراج شرری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی؛ محمدجواد عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.37 K)

4 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک گیاه مرتعی ovina Festuca در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه نئور استان اردبیل
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ مهناز بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.69 K)

5 ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری دیواره سلولی و ماده آلی گیاه مرتعی چمن پیازدار در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل)
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقچه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ مهناز بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413 K)

6 تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand)
مستقیم عزیزپور تپراقلو؛ اردوان قربانی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ جمال سیف داواتی؛ جابر شریفی نیارق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.44 K)

7 بررسی اثر قارچ Phanerockaete chrysosporium بر ترکیب شیمیایی قارچ اره صنوبر جهت استفاده در خوراک دام
مهناز بیات؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ معراج شرری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی؛ محمدجواد عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

8 اثر قارچ Phanerochaete chrysosporium در بهبود ارزش غذایی خاک اره توسکا با FT-IR
مهناز بیات؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ معراج شرری؛ جمال سیف داواتی؛ مهدی روحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.96 K)

9 تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی پوآبولبوزا (Poa bulbosa) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه نتور استان اردبیل
محمدجواد عشقی؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ اردوان قربانی؛ جمال سیف داواتی؛ حسین عبدی بنمار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.26 K)