تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک گیاه مرتعی ovina Festuca در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه نئور استان اردبیل
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (539.69 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشگاه محقق اردبیلی
2هیات علمی گروه علوم دامی، دانشگاه محقق اردبیلی،
3هیات علمی گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه محقق اردبیلی
4هیات علمی گروه علوم دامی، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژه ها