کلیدواژه ها = ارزش غذایی
تعداد مقالات: 108

1 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K)

2 بررﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﻨﻄﻘﻪ زرﻧﺪﯾﻪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ دام
کوروش هاشمیان تبریزی؛ علیرضا علیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی سلیمی
مشاهده مقاله

3 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻫﻮﯾﺞ و ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
محمود حامدی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.19 K)

4 ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺧﺮﺑﺰه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و بز
حسن نوبهاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.19 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولیزاده؛ ملک حسین دلاور؛ محمد مهدی محقی؛ غزاله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.95 K)

6 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی زاﯾﯽ اﺳﭙﺮس در ﭼﯿﻦ ﺳﻮم
بهروز نجف زاده؛ سید مهدی طباطبائی؛ علی رضائی؛ احمد احمذی؛ نواب قبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.83 K)

7 تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
معصومه توکلی؛ علی احمد علو قطبی؛ بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K)

8 بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد؛ مصطفی یوسف الهی؛ اکبر فخیره؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.01 MB)

9 بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جو دوسر وحشی(Avena fatua) و لولیوم (loulium perenne) منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز
احسان قائمی راد؛ مصطفی یوسف الهی؛ اکبر فخیره؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.81 MB)

10 اثر خارمریم بر هضم کاه در شکمبه در گوسفندان عربی
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.37 K)

11 اثر ماریتیغال ( Silybum marianum) بر هضم پروتئین در شکمبه با استفاده از روش تولیدگاز در گوسفندان عربی
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.31 K)

12 تعیین ارزش غذایی ماده خشک ضایعات هویج و سبزیجات با استفاده از روش کیسه های نایلونی
محمود حامدی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.1 K)

13 تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
زهرا میرخاندوزی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

14 مطالعه ازرش غذایی گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima mozaff) و رابطه آن با مرحله فنولوژی
خدیجه کرمی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمددی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.23 K)

15 تاثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی یک نوع یونجه یکساله و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره در شرایط مزرعه ای
محمد ساغری؛ حمیدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.55 K)

16 ارشیابی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ نسیم رودباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (886.79 K)

17 ارزیابی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی دانه گاودانه به روش in vitro
وحید رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.82 MB)

18 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی؛ مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

19 اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.14 K)

20 بررسی ارزش غدایی و اثر پودر هسته خرما بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
عباس مسعودی؛ محمد بوجار پور؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ موسی اسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.44 K)

21 تعیین ارزش غذایی ارزن دم روباهی به روشهای شیمیایی و تولید گاز در شرایط استان گلستان
نورمحمد تربتی نژاد؛ سراالله گالشی؛ تقی قورچی؛ فرزانه صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.66 K)

22 فرآوری بیولوژیکی برخی از فرآورده های فرعی کشاورزی توسط باکتری های هوازی گرم منفی
محسن برجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

23 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی؛ حسن فضائلی؛ رضا فیضی؛ حسین توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

24 تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان
محمد ولی تکاسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ بهزاد همتی؛ سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

25 بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار
مسعود جعفری؛ رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.5 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه