کلیدواژه ها = ارزش غذایی | ||
تعداد مقالات: 108 | ||
1 | بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺸﺎر ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﮐﺎﻣﻞ ذرت | |
غلامحسین صفرزاده چاقمی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.37 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﻨﻄﻘﻪ زرﻧﺪﯾﻪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ دام | |
کوروش هاشمیان تبریزی؛ علیرضا علیزاده؛ عباسعلی ناصریان؛ مهدی سلیمی | ||
مشاهده مقاله | ||
3 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻫﻮﯾﺞ و ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی | |
محمود حامدی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.19 K) | ||
4 | ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺧﺮﺑﺰه در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و بز | |
حسن نوبهاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.19 K) | ||
5 | ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن | |
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولیزاده؛ ملک حسین دلاور؛ محمد مهدی محقی؛ غزاله بهرامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.95 K) | ||
6 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی زاﯾﯽ اﺳﭙﺮس در ﭼﯿﻦ ﺳﻮم | |
بهروز نجف زاده؛ سید مهدی طباطبائی؛ علی رضائی؛ احمد احمذی؛ نواب قبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.83 K) | ||
7 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی؛ علی احمد علو قطبی؛ بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K) | ||
8 | بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان | |
احسان قائمی راد؛ مصطفی یوسف الهی؛ اکبر فخیره؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.01 MB) | ||
9 | بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جو دوسر وحشی(Avena fatua) و لولیوم (loulium perenne) منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
احسان قائمی راد؛ مصطفی یوسف الهی؛ اکبر فخیره؛ قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.81 MB) | ||
10 | اثر خارمریم بر هضم کاه در شکمبه در گوسفندان عربی | |
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.37 K) | ||
11 | اثر ماریتیغال ( Silybum marianum) بر هضم پروتئین در شکمبه با استفاده از روش تولیدگاز در گوسفندان عربی | |
علی مجدم؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.31 K) | ||
12 | تعیین ارزش غذایی ماده خشک ضایعات هویج و سبزیجات با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
محمود حامدی؛ اکبر تقی زاده؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.1 K) | ||
13 | تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
زهرا میرخاندوزی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
14 | مطالعه ازرش غذایی گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima mozaff) و رابطه آن با مرحله فنولوژی | |
خدیجه کرمی؛ محمد ساغری؛ مسلم باشتنی؛ ذبیح الله محمددی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.23 K) | ||
15 | تاثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی یک نوع یونجه یکساله و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره در شرایط مزرعه ای | |
محمد ساغری؛ حمیدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.55 K) | ||
16 | ارشیابی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ نسیم رودباری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (886.79 K) | ||
17 | ارزیابی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی دانه گاودانه به روش in vitro | |
وحید رزم آذر؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.82 MB) | ||
18 | تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس | |
منصور سراوانی؛ مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB) | ||
19 | اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم | |
حمیده مطهری؛ منصور رضایی؛ علیرضا صیداوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.14 K) | ||
20 | بررسی ارزش غدایی و اثر پودر هسته خرما بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
عباس مسعودی؛ محمد بوجار پور؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.44 K) | ||
21 | تعیین ارزش غذایی ارزن دم روباهی به روشهای شیمیایی و تولید گاز در شرایط استان گلستان | |
نورمحمد تربتی نژاد؛ سراالله گالشی؛ تقی قورچی؛ فرزانه صفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.66 K) | ||
22 | فرآوری بیولوژیکی برخی از فرآورده های فرعی کشاورزی توسط باکتری های هوازی گرم منفی | |
محسن برجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) | ||
23 | بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان | |
جعفر باشتینی؛ حسن فضائلی؛ رضا فیضی؛ حسین توکلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB) | ||
24 | تعیین شاخص ارزش غذایی سرساخه تاغ (.Haloxylon sp) در استان کرمان | |
محمد ولی تکاسی؛ مجتبی زاهدی فر؛ بهزاد همتی؛ سید مجتبی سید مومن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB) | ||
25 | بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار | |
مسعود جعفری؛ رسول پیرمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.5 K) |