ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ارزش اﻧﺮژی زاﯾﯽ اﺳﭙﺮس در ﭼﯿﻦ ﺳﻮم
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (211.83 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه بوعل سینا همدان
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻮﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎ ﻫﻤﺪان
3ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻮﻋﻠﯽ ﺳﯿﻨﺎ ﻫﻤﺪان
4ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دامی دانشگاه پیام نور
چکیده
کلیدواژه ها