ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺣﺎﺻﻞ از ﻋﺼﺎره ﮔﯿﺮی ﻣﺎﻟﺖ ﺑﺼﻮرت ﺳﯿﻼژ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (299.95 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮیﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه کشاورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
3داﻧﺸﺠﻮیﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
4داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻣﭙﺮوری
چکیده
کلیدواژه ها