ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻓﺮآوری ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن، ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه و اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﯿﺘﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻓﯿﺘﺎز ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزمایشگاهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (369.03 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1گروه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺟﯿﺮﻓﺖ
2داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها