ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و اﺳﺎﻧﺲ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (282.03 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه رازی ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
2گروه علوم داﻣﯽ ﭘﺮدﯾﺲ ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ داﻧﺸﮕﺎه رازی ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه
چکیده
-
کلیدواژه ها