نویسنده = ژیلا سلطانی
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C در ﺟﯿﺮهی ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ وزن ﺑﺪن، درﺻﺪﺗﺨﻢﻣﺮﻏﻬﺎی ﻏﯿﺮﻃﺒﯿﻌﯽ و ﺑﺮﺧ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
ژیلا سلطانی؛ سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.13 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و اﺳﺎﻧﺲ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.03 K)

3 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﺟﯿﺮهای ﮐﺮوم ﭘﯿﮑﻮﻟﯿﻨﺎت و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺑﺮ درﺻﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ، ﻣﯿﺰان ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی
سمیرا زنگنه؛ ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.73 K)

4 تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی
ژیلا سلطانی؛ سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K)

5 تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.38 K)

6 تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی
سمیرا زنگنه؛ ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K)