تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (40.41 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
2دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
3دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی
چکیده
کلیدواژه ها