نویسنده = سمیرا زنگنه
تعداد مقالات: 7

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره اﻟﮑﻠﯽ ﺑﺮهﻣﻮم و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C در ﺟﯿﺮهی ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ وزن ﺑﺪن، درﺻﺪﺗﺨﻢﻣﺮﻏﻬﺎی ﻏﯿﺮﻃﺒﯿﻌﯽ و ﺑﺮﺧ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
ژیلا سلطانی؛ سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.13 K)

2 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﺟﯿﺮهای ﮐﺮوم ﭘﯿﮑﻮﻟﯿﻨﺎت و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺑﺮ درﺻﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ، ﻣﯿﺰان ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎیی
سمیرا زنگنه؛ ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.73 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺘﺎﻣﺎﻧﺎﻧﺎز در ﺟﯿﺮه ی ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار ﺑﺮ وزن ﺑﺪن، درﺻﺪ ﺗﺨﻢﻣﺮغﻫﺎی ﻏﯿﺮﻃﺒﯿﻌﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.68 K)

4 بررسی استفاده از لیزوفسفولیپیدها و ویتامین Cدر جیره غذایی بر عملکرد، وقوع آسیت و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش سرمایی
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی؛ علی اصغر ساکی؛ علیرضا عبدالمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (832.56 K)

5 تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی
ژیلا سلطانی؛ سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K)

6 تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی
سمیرا زنگنه؛ ژیلا سلطانی؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K)

7 تاثیر استفاده از تفاله زیتون و آنزیم بتاماتاتاز در جیره ی غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغ های غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.51 K)