تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (39.37 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه
2دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه
3دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
کلیدواژه ها