کلیدواژه ها = جیره غذایی | ||
تعداد مقالات: 64 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
میثم افسری اکبر آبادی؛ احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.22 K) | ||
3 | اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی | |
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.93 K) | ||
4 | اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه | |
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.42 K) | ||
5 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
صفیه محمدی عیان؛ علی میرزا آقازاده؛ هادی تیما | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (676.78 K) | ||
6 | ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمود صحرائی؛ حسین جانمحمدی؛ سامان لشکری؛ مرتضی دینی ترکمانی؛ اکرم گیتویی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.65 K) | ||
7 | ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
آرش حسن زاده سیدی؛ بهرام علی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ علی حسینخانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.91 K) | ||
8 | ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
بهرام علی زاده؛ آرش حسن زاده سیدی؛ حسین جانمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.43 K) | ||
9 | اثر کاسنی در جیره غذایی برخصوصیات لاشه بره های بومی استان فارس | |
بهمن ایلامی؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی؛ مظاهر صفدریان؛ حسین نورالهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB) | ||
10 | تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
محسن دادار؛ امیر قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.33 K) | ||
11 | اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین | |
ایمان احمدی صنوبری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ آرام احمدی صنوبری؛ امید احمدی صنوبری؛ علی زنگنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.81 K) | ||
12 | بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور | |
صادق چراغی سرای؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ پیمان زارع؛ حسین دقیق کیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.29 K) | ||
13 | اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی | |
سید هادی قائمی؛ علی نوبخت؛ سراین رزاق زاده؛ پرویز بستانچی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.68 K) | ||
14 | تاثیر جایگزینی کلر با بی کربنات در جیره غذایی جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا بر رشد و غلظت الکترولیت های پلاسما | |
مصطفی ساعدی؛ فریبرز خواجعلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.07 K) | ||
15 | مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی | |
کریم قربانی؛ بهروز یاراحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.32 K) | ||
16 | تاثیر سطوح مختلف پوست گردو ( .Juglansregia L ) بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار تجاری | |
وحید عباسی راد؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی؛ مهدی زارعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB) | ||
17 | اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری | |
بهزاد خرمی؛ حسن فضائلی؛ محمد سادات بیدگلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K) | ||
18 | بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز | |
جعفر باشتینی؛ حسین توکلی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا فرزاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.6 K) | ||
19 | اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار | |
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.65 K) | ||
20 | اثر تغذیه دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) بر روی ریزش کرک در بزهای کرکی رائینی | |
ابولفضل آقاجانزاده گلشنی؛ حمیدرضا انصاری رنانی؛ حسن نوروزیان؛ ناصر ماهری سیسی؛ سید مجتبی سید مومن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB) | ||
21 | اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل | |
حبیب اقدم شهریار؛ سعید هادیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB) | ||
22 | اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین | |
محمدعلی جعفری؛ علی نیکخواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
23 | اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان | |
حسن حسینی؛ حسن فضائلی؛ حسن رکنی؛ رمضان حسین پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
24 | اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی | |
بهروز خالقی پور؛ عباسعلی قیصری؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ سید علی تبعیدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
25 | استفاده از ازت اوره شیر در جهت بهبود جیره های غذایی گاوهای شیری | |
محمد نوروزی؛ مهران اباذری؛ مهدی پجاز؛ غلامرضا اشرفی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.52 K) |