کلیدواژه ها = جیره غذایی
تعداد مقالات: 64

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی؛ مهران ترکی؛ حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.49 K)

2 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ زﯾﺘﻮن و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﯿﺮه غذایی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
میثم افسری اکبر آبادی؛ احمد محبی فر؛ مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.22 K)

3 اﺛﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧونی جوجه های گوشتی
مهرداد ایرانی؛ شهاب الدین قره ویسی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.93 K)

4 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭼﺮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺗﮏ ﯾﺎﺧﺘﻪ ﻫﺎی شکمبه
حامد علیپور؛ کاوه جعفری خورشیدی؛ محمد علی جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.42 K)

5 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفیه محمدی عیان؛ علی میرزا آقازاده؛ هادی تیما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (676.78 K)

6 ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود صحرائی؛ حسین جانمحمدی؛ سامان لشکری؛ مرتضی دینی ترکمانی؛ اکرم گیتویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.65 K)

7 ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی؛ بهرام علی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.91 K)

8 ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بهرام علی زاده؛ آرش حسن زاده سیدی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.43 K)

9 اثر کاسنی در جیره غذایی برخصوصیات لاشه بره های بومی استان فارس
بهمن ایلامی؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی؛ مظاهر صفدریان؛ حسین نورالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.64 MB)

10 تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی
محسن دادار؛ امیر قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.33 K)

11 اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ آرام احمدی صنوبری؛ امید احمدی صنوبری؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.81 K)

12 بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور
صادق چراغی سرای؛ علی حسین خانی؛ حسین جانمحمدی؛ پیمان زارع؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.29 K)

13 اثر تغذیه سطوح مختلف تفالۀ سیب برصفات کیفی تخم مرغ در مرغان بومی آذربایجان غربی
سید هادی قائمی؛ علی نوبخت؛ سراین رزاق زاده؛ پرویز بستانچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.68 K)

14 تاثیر جایگزینی کلر با بی کربنات در جیره غذایی جوجه های گوشتی پرورش یافته در ارتفاع بالا بر رشد و غلظت الکترولیت های پلاسما
مصطفی ساعدی؛ فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.07 K)

15 مقایسه دو نوع جیره غذایی تهیه شده با استفاده ازکنسانتره آماده و روش معمول در جیره جوحه های گوشتی
کریم قربانی؛ بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.32 K)

16 تاثیر سطوح مختلف پوست گردو ( .Juglansregia L ) بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار تجاری
وحید عباسی راد؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی ممویی؛ صالح طباطبایی؛ مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

17 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی؛ حسن فضائلی؛ محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.42 K)

18 بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی؛ حسین توکلی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.6 K)

19 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.65 K)

20 اثر تغذیه دو گونه آتریپلکس (کانی سنس و لنتی فرمیس) بر روی ریزش کرک در بزهای کرکی رائینی
ابولفضل آقاجانزاده گلشنی؛ حمیدرضا انصاری رنانی؛ حسن نوروزیان؛ ناصر ماهری سیسی؛ سید مجتبی سید مومن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

21 اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل
حبیب اقدم شهریار؛ سعید هادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

22 اثرات تعادل اسید-باز جیره غذایی بر خصوصیات فیزیکی و شیمیائی استخوان گوساله های نر هلشتاین
محمدعلی جعفری؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

23 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی؛ حسن فضائلی؛ حسن رکنی؛ رمضان حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

24 اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور؛ عباسعلی قیصری؛ عبدالرضا نبی نژاد؛ سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

25 استفاده از ازت اوره شیر در جهت بهبود جیره های غذایی گاوهای شیری
محمد نوروزی؛ مهران اباذری؛ مهدی پجاز؛ غلامرضا اشرفی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.52 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه